Ponny-SM!!!

 
 
 
obs! Detta inlägg är från den 1 april, och alltså ett aprilskämt. 
 
Ella och Haldol har fått ett wild-card till ponny-SM i dressyr!!! Helt fantastiskt och obegripligt! Jag trodde knappt mina öron när vi fick samtalet igår kväll, men givetvis tvekade vi inte en sekund om att tacka ja.
 
Visserligen ligger det helgen före SM och NM i Vaggeryd, och ända i Gävle, så det blir tufft att få ihop schemat, men en sådan chans får man inte missa.
 
Det är tydligen så att flera dressyrdomare har uppmärksammat det duktiga och prydliga ekipaget. Nu ville de ge dem en chans att visa sig bland de bästa, och visa att bra ridning och lydig häst är vad som räknas. De är visserligen inte kvalade till nationell nivå, men dispens var redan klar, och de kommer att få en extra plats, för att inte putta ut någon annan som kvalat den vanliga vägen.
 
Vi ska göra allt vad vi kan för att visa hur fantastisk fjordhästen är. Jag har redan diskuterat med dem att vi skulle kunna sladda banorna mellan klasserna för att ännu mera visa på fjordhästens allsidighet. Kanske kan vi hinna med lite ponnyridning mellan varven också?
 
Vi får se hur det går med det, men nu ska vi börja leta musik till küren. Har ni bra förslag? Givetvis kan vi visa det programmet även på SM, så ni får se vår kür. Mer om detta senare. Nu måste jag se till att komma till jobbet, men denna fantastiska nyhet ville jag ju dela genast!
7 kommentarer
Anonym

Så roligt! Vilken klubb arrangerar SM? ...det är ju mina hemtrakter.

Julia Forsbacka

Får jag lov att låna en bild eller två för att skriva om detta på min blogg?
Många gratulationer till det fin ekipaget!

Svar: Inte så mycket att skriva om, annat än som aprilskämt som gick hem... Men man kan ju skriva om drömmen och att det nog kan ske en annan gång. Om du skriver vem det är och att jag fotat kan du låna en bild (och förstås att du inte skriver att det blir ponnySM nu).
stuterikry.blogg.se

Ellinor Karlström

Heja, heja! ;-)

Anonym

Men massor utav Grattis och lycka till från oss i Hälsingland!

Efwa

Vad roligt!! Grattis!!

Säg till om ni vill hälsa på i Knivsta över natten. Dock är det inte så långt från Gävle (10-12 mil).

Svar: Tack, det ska vi gärna göra en annan gång... För några wild-Cards tror jag inte finns, men vi kanske åker på något annat vid tillfälle.
stuterikry.blogg.se

Helena

Tack alla för fina erbjudanden och att ni tror på oss! Tyvärr bara ett aprilskämt, men alla grattis och glada tillrop visar att det inte är så långt borta. Snart är någon där, kanske utan banharvning, men av egen kraft. Det blir toppen!

Efwa

Fan vad bra!! Jag gick på det stenhårt........