Surt sa räven, eller?

Nu svämmar Facebook över av bilder från Scandinavium, i alla fall om man som jag har många hästintresserade vänner. Dressyr, hoppning, mässa med shopping och rasmontrar, paddocksuppvisningar och gamla vänner... Jag har glatt mig åt fin fjordreklam i paddocksprogrammet och rasmontern. Men i år missar jag alltihop....
 
... och det gör faktiskt inte så mycket. Visst, det är alltid roligt att vara där och uppleva det hela, och när man väl tagit sig dit så har jag inte ångrat mig. Så kanske låter mitt uttalande som "surt sa räven...", och kanske är det så. Eller så är det så enkelt att det har varit rätt mycket flängande på sista tiden, och jag har upplevt både Stockholms och Göteborgs hästshower ett antal gånger. Så det är rätt gott att vara hemma och ta det lugnt.
 
I kväll har jag mockat, och sen blev det klippning av ett par manar. Rätt skön avkoppling när man kommer hem trött på fredagskvällen. Så mycket mer blir det nog inte gjort idag. Och imorgon blir det till att packa och sedan åka till invigningen i Kalvefall, så riktig hemmahelg är det ju inte.
 
Ibland behöver man inspiration av att se andra, se de bästa. Ibland är det roligt att vara med själv, få testa och få utvecklas. Man kan nog inte precis jämföra uppvisningen i Kalvefall med det som pågår i Scandinavium, men det ska bli roligt ändå. Vi hoppas att vi ska kunna inspirera några, särskilt att prova WE, som ju är rätt okänt för många.
 
Och sen får jag väl försöka ta en sväng förbi TVn och se om det finns några glimtar från den stora hästshowen. Jag är en dålig TV-tittare, men den skulle ju kunna ge mig en chans att få ta lite del av även detta. Så mycket fjordingar kanske det inte blir på TV, men då kan jag ta en sväng ut och kika. Kanske är det ändå så att jag njuter allra mest av dem så :-)
 
0 kommentarer