Uttagna till EM!!!

Ella och Haldol Kry är uttagna till fjord-EM i Danmark, både i lag och individuellt (i dressyr). Laget består av ett körekipage, ett hoppekipage och ett dressyrekipage. Varje land kan ta ut maximalt tre lag. Sverige har hittills tagit ut ett lag plus några individuella deltagare utöver de som även tävlar lag.
 
I laget ingår även Ingemar Vendelstrand med Lusanna (sportkörning) och Madelene Malmgren med Chalander (hoppning). Det betyder att alla tre ekipagen är rutinerade och bland annat har tävlat NM förut. Tävlingarna går på Vilhelmsborg på Jylland första helgen i augusti. För dressyrens del är det tre omgångar, och svårighetsgraden motsvarar den på ponny-EM med bland annat FEIs mästerskapsprogram. Så nu gäller det att finslipa formen, men Haldol går bara bättre och bättre, så vi tror att han är med på noterna.
 
Vi hade ju planerat att åka utan häst och bara njuta av denna hästfest. Nu blir det lite annat upplägg, men förhoppningsvis minst lika roligt. Efter två genomförda NM och ett antal SM ska det bli riktigt roligt att få uppleva EM från insidan.
 
Bjuder på en bild på Haldol från i vår, och så tre bilder från NM i Danmark 2013, där alla i laget var med och tävlade även där.
 
 
 
0 kommentarer