Julpriser

 
Har du sett att Cherryberrys käpphästar har julpriser på en del hästar och saker nu? Jag tycker att det är kul att följa allt vad som händer på Unnis käpphäststuteri. Det pågår en ständig produktutveckling, och jag är imponerad av företagarandan. Jag kan lägga till att hjälp från vuxna mottages inte, utan detta sköts helt av ägaren själv. En hel rad hästar har redan hittat nya ägare på många olika orter. Om du inte har spanat in dem redan så läs mer på www.cherryberry.n.nu
 
Där finns både blogg och prislista, för såväl hästar som deras utrustning. Och utan att avslöja för mycket tror jag att jag kan skvallra att det är en ny fjordhäst på gång. Riktigt mjuk och härlig ser den ut att bli, och det ska bli spännande att läsa beskrivningen av den när den är klar.
 
 
3 kommentarer
Efwa

Fantastiska små hästar säger en käpphästhandlare från Knivsta som gav en av dessa till grannbarnet. Den lilla fjordhästen Smultron om jag inte minns fel.

Svar: Tack! Det köpet blev en bra start på käpphästförsäljning. Blåbär var före Hallon, och Smultron är också fjording, men musblack. Fjordingar verkar ha bäst efterfrågan, så du satsade säkert rätt.
stuterikry.blogg.se

Unni

Tack! Hallon heter den du köpte

Efwa

Ah, tack Unni...Hallon var det ja.
Jag gillar fjordhästarna bäst av anledningen att du fått till manen så himla bra och att den ju ligger mig varmt om hjärtat.

Du är en riktig konstnär.

Svar: Tack. Konstnär och entreprenör är nog vad hon är. En kreativ person, som själv kom på hur man fixar fjordmanen.
stuterikry.blogg.se