Young handler trophy

 
Finalen i Young handler Trophy hölls igår på Friends arena, för en stor publik vid mässpaddocken. Roligt att intresset var så stort. Jag hade gärna varit där och sett de duktiga ungdomarna. Som tur var så var Amanda där, och hon skickade mig härliga bilder. Tack! Ni har säkert aldrig sett Ella visa en frieserhingst, så passa på att kolla in dem. Tyvärr vet jag inte vad den fina hästen heter, och inte heller namnet på segraren.
 
Ella och den svarta hingsten slutade delad tvåa, och fick som ni ser urtjusiga priser. Verkligen en trevlig final på en satsning som jag tror fått många att visa häst, och kanske fått ännu fler att få upp ögonen för de duktiga ungdomarna. I lördags delades priser ut till de allra yngsta, och tummen upp för vinnaren Wida, som berättade att förutom shettisar så är hon förtjust i fjordingar (rätt svar när Kåre försökte få henne säga nordsvensk!).
 
De flesta till final var mest vana att visa shetlandsponny, för de har ju störst utställningsverksamhet och därmed bäst chanser att få ihop många visningstillfällen. Men förutom Ella var det en fjordtjej till med, och det var Therese Olausson, som denna gång skulle få testa shetlandsponny, men jag tror det blev ändring i sista stund. 
 
Jag tror att alla åkte hem nöjda och glada, och har haft ett kul år i visningsringen och en fin avslutning. Totalt tävlade sex juniorer och sex seniorer, om jag är rätt underrättad. Och jag tror att jag vågar lova att allihop kommer att synas i ringen snart igen, en del av dem kanske också som domaraspiranter! Tack till SH och HUS för en lyckad satsning och superfina priser och rosetter!
 
 
 
 
 
 
0 kommentarer