3 år med bloggen

 
Idag är det precis tre år sedan jag lite trevande började blogga. Det hade blivit allt motigare att uppdatera hemsidan, så jag ville prova något nytt. Det började med sådär ungefär 30 läsare per dag, och det var lite oklart vad jag ville skriva.
 
Nu läser du inlägg nummer 1125, och det hade jag nog inte vågat tro att det skulle bli så många. Men jag får så mycket härlig respons och har så många fina läsare att det faktiskt blir roligare och roligare att skriva.
 
Och visst, det går lite upp och ner. En del inlägg är kanske mer vanliga, men jag tänker att det får finnas sådana också. Andra läses och delas desto mer. Jag tänkte att jag firar treårsdagen med att länka till några av de allra mest lästa inläggen under dessa år, och så återkommer jag med något nytt imorgon. Många av dessa handlar om döden, trots att väldigt lite av de totala gör det, men kanske är det så enkelt som att många andra undviker detta tunga ämne. Som trots att det är svårt är så viktigt att våga prata om. Men som alltid kommer det att blandas inlägg med lite olika teman här framöver också, men här är några av era favoriter:
 
Om att "adoptera" en hund: http://stuterikry.blogg.se/2017/november/ni-verkar-vara-sana-djurvanner.html
 
Om det svåraste beslutet: http://stuterikry.blogg.se/2016/may/doden-ar-ingen-dalig-djurvalfard.html
 
Om att tänka igenom vad man stödjer: http://stuterikry.blogg.se/2016/december/en-riktigt-dalig-julklapp.html
 
Om smittskydd och hästar: http://stuterikry.blogg.se/2016/july/kan-jag-lana-en-hink.html
 
Om att inte ducka för vårt ansvar som hästägare: http://stuterikry.blogg.se/2017/january/sviker-du-din-gamla-hast.html
 
Om det sorgliga slutet på Rones liv (mer finns i fler inlägg i början av januari i år): http://stuterikry.blogg.se/2017/january/den-sista-dagen-i-hastens-liv.html
 
 
 
1 kommentar
Hanna Karlsson

Mycket intressanta inlägg att läsa! Tack för att du gjorde en sammanställning.

Svar: Tack! Och du kan söka på kategorier om du vill hitta mer av en viss typ.
Helena