Årets sista tävling

Igår på annandagen var årets sista tävling, eller pay and jump i varje fall. Unni har i år ridit en pay and ride (på Rena) och två pay and jump (på Denver) på Tranås ridklubb. Så har hon tre snygga deltagarrosetter - det är så bra att alla som deltar får köpa rosett, om de vill. Och för Unnis del har det också alla tre gångerna varit godkända resultat, och alla målen för de olika dagarna avklarade.
På höstlovet red hon en 40 cm pay and jump med Denver, och igår var det dags för 50 cm. Det var 10 cm högre hinder, men det också en väldigt fin utveckling i form av bra vägar och fin ridning hela varvet runt. Härligt att se - bättre avslut på året kunde man ju inte önska.
 
Och hela fan-cluben var med - både vår familj och större delen av Denvers familj, så de hade en rejäl supporterskara med sig. Pussa, ta bilder och klappa om från alla håll - klart att en så duktig ponny är värd det.
Och så var det kanske bra att vi var många, så det blev några kvar att bära undan hinder efter tävlingen. Tävlingsbanan försvann i ett huj, men inte många verkade höra att det även ingick att ta bort de tunga hinderna på framridningen. Så bra att vi var några stycken, och vi fick hjälp av ytterligare någon tapper ryttare. Det handlar ju inte bara om att ta hand om sin häst, utan också om att hjälpas åt med allt runt omkring, om det ska bli någon träningstävling alls. Att bära undan lite hinder är verkligen ingen stor uppoffring alls.
Bilderna från ridhuset blev inte bra alls, för ljuset är inte så bra. Så det får bli en hoppbild från träningen hemma dagen före istället.
1 kommentar
Josefin Nilsson

Så dian bilder! :)

Svar: Tack! Gillar den med foto på fotografering ;-)
Helena