Härliga Hejde!

Träningen av Hejde går framåt, och vi tycker verkligen om hans positiva och glada attityd. Han är snäll och han älskar att vara med och få göra saker. Och han är duktig på att utan krångel ta sig fram på nya ställen. Utan sällskap av andra hästar knallar han frimodigt fram på vägar som är nya för honom.
För drygt en vecka sedan var Humle och jag med som sällskap på en lite längre tur. Ella och Hejde lämnade oss ibland för att trava eller galoppera före, och sedan kom de tillbaka och sällskapade en stund igen. Han var lika snäll och positiv åt båda håll. Ingen tvekan bortåt, inget bus hemåt. Vilken härlig häst!
 
Och jo, det tycker jan ju själv också. Han säger det ibland - och det är svårt att motstå hans charmiga stil. Jag tror att han har en hel del drag av pappa Haldol (eller så är det ryttaren som lär honom samma trix...). Eller vad tror du:
Och eftersom bilder säger mest, så bjuder jag på en bildbomb från den mysiga uteritten.
 
 
 
3 kommentarer
Anonym

Vilken härlig galopp!

Anonym

Vilken härlig galopp!

Svar: Tack! Ja, visst har han - rätt lik pappa Haldol både där och på andra sätt.
Helena

Anonym

Åh va ja längtar att rida nu, har inte ridit på ca 2-3 veckor och det känns som 1000år!!(har inte ridit för har varit hos några släktingar långt bort) saknar verkligen att rida, och kommer inte rida förändringar någon gång i augusti. Hästarna vid stallet där jag rider går på sommarbete nu och till augusti

Svar: Kan förstå det. Vi vilar inte hästar på sommaren, utan tar det lugnare i värsta höstrusket istället. Mindre roligt rida då. Men bete får de förstås, en lång period.
Helena