Sponsrar fjord-SM

Idag invigs fjord-SM i Vetlanda. 33:e upplagan av en av höjdpunkterna på året för fjordhästvännerna. Vi har deltagit med häst i flera år, och utan avbrott sedan 2012. Men nu är vi "bara" sponsorer och medhjälpare. Imorgon är vi huvudsponsor för SM-utställningen. Den kom till på vårt initiativ till NM 2015, och går alltså för tredje gången nu.
 
Nytt för i år att det också är en handlerklass för ungdomar i samband med utställningen. Den sponsras av Svenska hästavelsförbundet, och vi ska testa det nya bedömningsprotokollet som Ella tagit fram. Spännande! Vinnaren får goodiebag från SH, med bland annat två biljetter till Friends, så jag tror alla kommer göra sitt allra bästa! Alla kommer få de fina young handlerrosetterna, och sedan finns ytterligare två hederspriser. 
 
Vill du se utställningen så pågår den cirka 13-16 fredag, med final för alla guldhästar därefter. Om du inte vill se utställning så finns det mycket annat att se ända fram till söndag. Tävling pågår i fem olika grenar med SM-status, plus att det finns allroundklass, som består av fyra av dessa grenar. Mycket som är sevärt alltså! Och många fina och duktiga fjordingar. Jag hoppas att vi träffas!
 
På bilderna ses BIS 2015 Finja Kry, ovan och de tre översta bilderna nedan, och därefter tre bilder på BIS 2016: Dahlia. Båda dessa fina ston visades av duktiga unga handlers; Ella Råhlén och Johan Lundberg Larsson. Snart får vi veta vilka som vinner i år! Det blir i vart fall inte något av dessa båda ston, för de är inte med. Johan är med bland ytterligare många andra riktigt duktiga handlers, så det blir kul att se!
 
 
 
0 kommentarer