Jag blir glad

 
Jag blir glad när jag ser föreningsarbete som fungerar. Ett jättefint exempel var fjordhästföreningens arbete i samband med Eurohorse.
 
Ingemar och Elsa Vendelstrand var där med sin EM-medaljör Lusanna. Hon har varit där många år nu, och i fjol fick de pris för bästa paddockprogram. Ett program som visar på ett väldigt fint samarbete mellan kusk och häst. Precist och lugnt visar de hur långt man kan komma.
 
Såklart att många vill se det. De hade en visning inbokad per dag i paddocken, men de fick göra ett flertal extraföreställningar. Det kom också andra som ville låna den snälla och fina hästen och ha med i sina inslag. Härlig reklam med andra ord.
 
Mellan uppvisningarna fanns Lusanna i en box, och lät sig tåligt i att beundras och klappas. Snäll och bra då med.
I närheten fanns föreningens monter och vår trogna PR-kommitté. Långa dagar står de på mässor och informerar, värvar medlemmar och ger föreningen ett trevligt ansikte. Jag tror att alla som kommer dit kan känna sig nöjda med bemötandet.
 
Då blir jag glad och stolt. Jag hoppas att fler ska bli inspirerade att hjälpa till. Det är inte så glassigt som det kan se ut att stå på mässa, och det finns många andra uppgifter som det också behövs funktionärer till. Om du vill hjälpa till så finns det en uppgift för alla. Ju fler vi blir ju roligare kan vi få.
0 kommentarer