Snällaste, finaste ponnyn har flyttat

Rena kom till oss i mars. Hon hade det tydliga uppdraget att vara en snäll och trygg ponny som kunde ge Unni tillbaka glädjen och tryggheten i ridningen efter ett långt uppehåll. Hon var i minsta laget, men passade så bra på alla andra sätt, vad vi kunde förstå. Mild och snäll, trygg och klok. Och erfaren med sina 21 år.
Hon har mer än uppfyllt förväntningarna. Snäll och stabil, men med en stor och oemotståndlig personlighet har hon charmat oss alla. Unni har strålat, och har vågat galoppera över fälten med ett leende. En ponny vi aldrig glömmer. Så vacker och uttrycksfull, så klok och vänlig.
Men det var ändå dags att låta Rena flytta vidare. Låta henne komma till en ny liten ryttare som hon kan få visa hur roligt det är med hästar och ridning. Inget lätt beslut, men lite bättre kändes det när vi hittade en verkligt hästkunnig familj och en liten ryttare som vill ha en snäll och lite långsam ponny att lära sig på.
Så igår klev Rena på transporten och reste till Slängsboda. Med dryga 25 % arab i blodet tror vi hon ska känna sig hemma där. Vi hoppas hon ska trivas och ge lika mycket glädje som hon skänkt oss. Tack för denna tid, Rena! Jag hoppas vi ses igen.
 
 
 
 
3 kommentarer
Amanda Jona [FOTOGRAF]

Hoppas hon kommer trivas i sitt nya stall! :)

Svar: Det hoppas vi alla! Och jag har bara hört bra om dem, en verkligt hästkunnig familj, och en rar flickan som behöver en snäll läromästare. Så vi tror det blir bra.
Helena

lillemmish - MODE

så fin häst =)

ha en bra dag kram

Svar: Tack! Ja, hon är fantastisk. Och jag tror att de nya ägarna redan börjat se det också.
Helena

Hanna

Det låter verkligen som den perfekta lilla hästen! Hoppas att hon får det bra hos de nya ägarna.

Svar: Det är en fantastisk ponny att börja med. Och som Unni sa så är det synd att hon inte är lite större. Å andra sidan kan hon glädja ännu en ryttare nu.
Helena