Minns du?

 Minns du tjejen som efter nästan två års uppehåll bestämde sig för att börja rida igen? Ha mod att utmana sin rädsla efter skadan, våga prova och verkligen vilja komma igång. Mycket mod och beslutsamhet krävdes. Men hon sa att hon verkligen ville. Och jag trodde på det.
 
Så vi åkte och köpte en snäll och långsam liten ponny. En liten Rena att bli trygg med, våga lita på, kunna utvecklas med. För liten, för gammal, för långsam. Eller alldeles lagom just då.
 
Det är faktiskt inte så länge sedan. Det var i våras. Och nu galopperar hon och hoppar hinder på en betydligt större och piggare ponny. Denver visar henne vägen vidare som ryttare. Och med Rena galopperar hon ute på åkervägar och njuter av att kunna det med.
Hon säger att hon är modigare nu. Jag tänker att hon nog var allra modigast då. Som vågade och ville. Och jag förstår inte hur fort hon utvecklats. Tack vare snälla ponnyer. Och tack vare en orubblig vilja. Det är bra gjort. Och jag är lika glad som hon när jag ser leendet när hon hoppar med Denver.
 
 
 
4 kommentarer
Anonym

ja, jag kommer ihåg det. Fortsätter hon i denna takten kommer hon ju snart vara med i EM. 😉 Har du visat det för Unni?

Svar: Unni är en flitig läsare av bloggen, och lånar ofta bilder till sitt instagram. Så jag tror inte jag behöver visa. Kommentarer på Facebook missar hon däremot, då hon inte är med där. Om hon vill till EM så är hon tillräckligt envis för att klara det ;-) Vi får se vad hon vill.
Helena

Anita

Men härligt :D :D

Svar: :-)
Helena

Ãnna O

OM det är modigt, alltihop! Hon tar igen de förlorade åren med dubbelt upp i ponnyer! (Först tänkte jag, men hur hinner hon med, men sen tänkte jag om!)

Svar: Vi får väl se hur länge hon vill och hinner. Men ett litet tag till kan Rena nog ha en uppgift. Men även med Denver galopperar hon ute, men kanske inte lika busigt än.
Helena

Anonym

Hur stor är Denver? Tycker Unni ser ut att vara lika stor på båda?

Svar: Denver är 146 och Rena 136, och han har dessutom längre hals och mera gång, så i verkligheten är det stor skillnad. Hennes 136 är på en hög manke, och ryggen är ungefär 126... Men Unni är förstås ungefär lika stor nu som i våras - bara vuxit lite.
Helena