1521 inlägg senare

För fyra år sedan startade jag bloggen. Lite trevande, lite osäker om vad jag ville, men med ambitionen att pröva något annat. Jag uppdaterade hemsidan allt mer sällan, och det har inte blivit ett dugg bättre sedan dess...
 
Men bloggen rullar på och finner fler och fler nya läsare. Mer än ett inlägg per dag i snitt, men oftast just precis ett inlägg per dag. 1521 är det uppe i nu. Och som sagt fler och fler som läser. I början hade jag 30 läsare per dag, och tyckte det var toppen med 100. Nu är det 100 första timmen efter ett medelbra inlägg, och väldigt mycker mer ibland.
 
Vissa inlägg delas och sprids massor. Ibland återuppstår de långt senare, ofta helt utanför mitt synfält. Ibland sveper de in igen från något håll, så att jag får syn på dem. Spännande och roligt, tycker jag.
 
Så igen, TACK till er som läser, gillar och delar. Utan er hade jag förstås inte fortsatt. En rolig bieffekt av bloggandet är förfrågningar om att föreläsa och skriva artiklar om ämnen som berörts i bloggen. Verkligen inspirerande!
 
Under året som gått har det som vanligt handlat om lite av varje. Djurens välfärd hör till det som engagerar mest. Några av de mest gillade från 2018 års bloggande är:
 
Om hästar och världens bästa täcke: http://stuterikry.blogg.se/2018/october/har-du-koll-pa-produktbeskrivningen.html
 
Om djurrätt och kor: http://stuterikry.blogg.se/2018/may/koslapp-eller-hjarnslapp.html
 
Om att ta ansvar som djurägare http://stuterikry.blogg.se/2018/april/tycker-du-att-jag-ska-kallas-mordare.html
 
Om vårt ansvar som ryttare: http://stuterikry.blogg.se/2018/november/dar-konsten-slutar.html
 
 
0 kommentarer