Härliga Hejde!

 
Förra sommaren var Hejde Kry tillbaka till oss för utbildning. Vi fick en fin sommar och han utvecklades såsom vi hoppades. Vi kunde lämna hem en häst som var pigg på att lära mer och väldigt nyfiken på omgivningen. Han var alltid besviken när vi vände på uteritterna - han ville se mer!
 
Vi har kunnat följa honom lite sporadiskt, eftersom han inte bor så långt bort. Hans unga ryttare Freja har vi sett träna på flitigt, och det har sett bra ut. I förra veckan fick vi ett fint kvitto på att de verkligen har utvecklats fint tillsammans (med hjälp av bra tränare också).
I torsdags red de pay and ride lätt C dressyr och fick ungefär 55 % för en riktig dressyrdomare. Och i söndags var det dags för pay and jump hoppning med 40 och 50 cm klasserna. Även det genomförde de på ett bra sätt.
Jag blir så glad att få se bilderna därifrån, och tackar för att jag får dela dem. Riktigt bra jobbat och lycka till vidare! Jag vet att detta är en häst som man kan ha riktigt kul med, och jag ser att Freja är på god väg!
 
 
 
1 kommentar
Anna O

Hans form har ju verkligen utvecklats!

Svar: Visst har den! Han gick inte på tygeln hela programmet, men Freja jobbar på bra, och det är roligt att se. Att genomföra allt på rätt plats är ju annars bra nog första gången!
Helena