Vill du träna WE?

Vill du också vara med och träna WE hos oss? Vi hoppas kunna ha en ny träning med Mia söndagen den 21 november på eftermiddagen. Om väder och underlag tillåter, förstås. Hör av dig om du vill komma!
En som svarade ja direkt på frågan om att träna WE var Finja. Hon tittade avundsjukt när Aska tränade med Ella, så någon dag senare fick hon chansen.
Finja har tävlat WE en gång, men det var 2015, om jag minns rätt. Hon fixade en lätt C på ett bra sätt, och vi hade väl planer på att tävla henne mer. Men det kom både föl och studier mellan, så det har inte blivit.
Och trots att det gått så många år, och trots att Finja är riden och tränad rätt sparsamt sedan dess, så mindes hon precis. Till och med grinden kunde hon riktigt bra. Kanske bättre än då? Eller för att Ella rider den bättre nu?
Hon såg så skönt nöjd och glad ut med att få träna. Att hon är Ellas hjärtehäst är nog ingen tvekan. De gillar varandra!
Och vi var så glada att se henne så. Något har inte stämt med henne under några veckor i höst. Hon har varit ledsen och trött, utan att vi riktigt kunna sätta fingret på vad. Plötsligt såg hon gammal ut.
Men nu är lystern i blicken tillbaka. Och nu när hon inte är dräktig kan det ju vara tid att träna lite mera. Då drar hon nog in stora fölmagen lite också. Jag tror hon vill skriva upp sig på den 21/11 (och då kanske jag kan få ta Aska den här gången, så blir alla glada!).
 
 
 
0 kommentarer