Fjorton månader...

Året har fjorton månader... Januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, november, november och december.
 
Ja, nog känns det så när november möter med riktigt gråtrist, blåst och rusk. Marken är slipprigt hal, att köra ut foder är ett äventyr. Det är så torrt att man i alla fall inte kliver ur stövlar som fastnat i gegga, inte än.
 
Nej, jag gillar inte november. Men jag är glad att hästarna ser ut att må bra. Lite avundsjuk på fölen som kan mysa i ligghallen med trygga barnvakter. Fast allra mest glad över att de kan få ha det så och slippa fundera på om det finns en bra liggplats.
 
 
Och det är en hel del kul på gång i november. Så det blir nog bra. Det är ju bara 30 dagar, och sedan är det första advent och Friends! Vi är snart där, så håll ut i mörker och rusk!
1 kommentar
Jennie

Varför gillar du inte November ? (Fina hästar)

Svar: Mörkt, och mörkare blir det. Ofta blåsigt och regnigt, trist att fodra och gå i geggiga hagar, och hela långa stallsäsongen är framför en. Men läs nästa inlägg - sådana dagar är även november njutbart!
Helena