Årets höjdpunkt

Om jag skulle vara tvungen att välja ett enda hästevenemang att åka till under året, så skulle det nog bli hingstpremiering och riksutställning för fjordhästar som jag valde. Och det är dags den här helgen!
Så trots att det egentligen har varit alldeles för mycket den senaste tiden, och trots att jag vet att helgen innebär rätt mycket obetalt arbete, så är det klart att jag väljer att åka till Grevagården. Idag lördag är det hingstpremiering och bruksprov för hingstar. Imorgon söndag är det riksutställning, tävling för unga visare samt utställning för welsh och Shetland. Dessutom pågår treårstest för fjord och ponny parallellt.
Så det finns mycket att se och uppleva. Och en massa trevliga människor att träffa. Kanske du med - du är välkommen! Om du vill spana in tider och deltagare så ligger katalogen på Svenska fjordhästföreningens hemsida. Eller bara kom till Grevagården, Skövde. Du är välkommen!
 
Bilderna är från förra året. Då fick Aska (som var anmäld) stanna hemma till förmån för andra åtaganden. I år är hon med, och det är förstås extra kul att även deltaga.
 
 
0 kommentarer