Nyper mig i armen

Jag har haft en fantastiskt trevlig helg på Grevagården med hingstpremiering och riksutställning för fjordhäst. Fina hästar, trevliga människor och massor med ny inspiration.
 
Och jag har varit där med världens bästa Ella och världens bästa Aska! Båda var lika underbara att ha med sig - på lite olika sätt. Utan Ella hade jag inte klarat mig och allt som skulle göras. En klippa i alla lägen och hon tog en fin andraplats i visningsklass för ungdomar precis efter suveränen Johan, som typ vann allt denna helg. Och hon visade Hangvar Kry till en guldmedalj med 40 poäng och tvåa i en bra klass.
 
Aska åkte hem som riksetta (bästa treårssto) och reserv BIS, samt reserv BIR! Jag har nog inte fattat att det är sant än. Nyper mig i armen och inser att jag är nog vaken, bara trött. Och det är ingen dröm - bara en drömhäst som jag är så glad för.
Hon har varit underbar hela helgen, precis som vanligt. Lycklig att få vara med, alltid snäll, alltid lättsam och pigg på nya äventyr. Men efter att ha sovit borta för första gången så var hon trött på söndagen - när det gällde. Men trots det räckte det hela vägen till seger i stenhård konkurrens med jättefina treårsston. Att sedan bli reserv BIR efter suveräne Kronos (bilden ovan) är ju som att vinna, ungefär. Och till sist var det de båda som också var etta och tvåa i BIS-final. Underbart! Och kanske allra bäst var hennes blick som jag läste till "Jag är med dig - då är det bra!" Ella visade henne jättefint, men hon bjöd lite mer energi när jag fick ta över då Ella tog Hangvar. "Du och jag, alltså!"
 
Det finns massor mer att berätta om denna helg, men det får bli senare. Nu säger jag tack till alla som gjorde min helg så bra - på olika sätt! Tack för alla gratulationer! Grattis till alla andra som också fått fina resultat! Nu orkar vi möta höstmörkret igen!
 
 
 
1 kommentar
Marie

Vad roligt! Stort Grattis till er❤️

Svar: Tack! Det var verkligen roligt och precis vad jag behövde just nu. Nu är det roligt igen!
Helena