Massor av vårtor

"Kan vi inte göra något åt Dimmalimms vårtor?" tyckte Peppe nyligen. Han tänkte att det väl går att behandla så att de försvinner. För de där få små vårtorna som fanns när hon kom till oss: ( https://stuterikry.blogg.se/2019/february/unghastvartor.html ) har blivit många, många fler. Det ser ju inte så mysigt ut.
 
Mitt svar var ganska krasst: "Jo, det skulle vi kunna göra. Smörja med något undermedel och sedan kunna säga att det funkade. För de försvinner av sig själv rätt vad det är. Ofta tar det några månader, men det brukar gå fort när det väl vänder."
 
Så vi har inte gjort något alls. Det är fult, men Dimmalimm verkar helt obekymrad. Och ingen annan har fått några vårtor, inte än i alla fall. De är förstås smittsamma, orsakas av virus som de flesta vårtor gör, men inte farliga. Men så klart hoppas jag att de ska trilla bort och försvinna samtidigt med hennes enormt tjocka och filtiga vinterpäls. Den är helt klart på väg bort. Vi får se vad som finns under den tjocka filten - jag tror det är en liten häst som vuxit på sig en hel del!
 
 
 
0 kommentarer