Sköna söndag!

 
 
Nu har det bästa halvåret börjat - det mellan vårdagsjämning och höstdagjämning. Och knappt hann vi över vårdagsjämningen innan det kom en så där underbart skön söndag, en sådan som man är så glad när den hamnar just på en ledig söndag. Lördagen var fin, men lite blåsig. Men igår - vilken härlig dag!
Efter några timmars pyssel inne (ja, hästar hade fått frukost och hund promenad först förstås), så red jag ut på Aska - pigg och glad, och med spetsade öron hela turen. Vi red på delvis nya vägar, och en bilist susade förbi i en fart som visade att han inte alls förstod att det typ stod en älg där vid kanten. Men "älgen" rörde inte en fena, trots att vi nyss susat fram i frisk trav - duktig Aska! Så vi fortsatte sedan efter bilen i galopp på fin grusväg, och njöt av att vara nästan ensamma på vägen.
I hagen njöt alla av den sköna vårsolen. Mercedes fick slippa täcket, och rotade rötter ihop med Brimi i flera timmar. Kanske inte det bästa, men de njöt. Tjocka tanter stod i ligghallen med luggen full av halm, men till och med de gick ut i solen sedan. Det märktes när det blev kväll och dags att mocka - knappt något att hämta där. En dag som gav energi för veckan som kommer!
 
 
 
1 kommentar
Anita

Men så goa bilder :D

Svar: Tack!
Stuteri Kry