Rätt god ridning!

Jag har fått mitt protokoll från "God ridning online", där Aska och jag red lätt C:1 programmet. Jag berättade om det för en liten tid sedan och fick en massa fina kommentarer från er läsare av bloggen. Både på PM och på Facebook fick jag värdefull återkoppling. Det var beröm och konstruktiv kritik. Tack alla!
 
Jag har ju aldrig förr tävlat i God ridning, och tänkte att det var högt på tiden. Efteråt var jag inspirerad och väntade med spänning på protokollet. Även om jag själv kunnat se på filmen både vad som var bra och vad som kunde förbättras, så var det förstås intressant att få läsa vad en riktig domare skulle tycka.
Allra först stod det: "Det här gjorde ni riktigt bra!". Och åh, så glad jag blev för det. Jag fick några konkreta förbättringsförslag, och jag kan lova att Inger känner igen det mesta, och jag med. Jag vet ju att min häst går så mycket bättre när jag sträcker på mig, utan att spänna mig, och kommer ner ordentligt i sadeln. Rida med kroppen och inte handen, försöker jag tänka.
 
Men även om jag ska fortsätta jobba med det som är svårt, så tar jag också med mig och ska vara rädd om det som var bra. Att få 7,5 på både hjälpgivning och avspändhet känns jättebra.
Totalt fick jag 68,5 %, och med det är jag för stunden supernöjd. Jag delar mitt protokoll med min bedömning, så kan du se vad som ingår. Det ska bli roligt att träna vidare med detta i åtanke, och jag hoppas få chansen att bli bedömd i God ridning igen. Ta chansen du med om du kan!
 
 
1 kommentar
Anna O

Vad roligt! Nu har du svart på vitt att ingen av er är för bra för den andra!

Svar: Tack! Vi jobbar vidare och njuter av varje pass. Vilket lycka att ha en sådan häst!
Stuteri Kry