Publikens roll

När SörFin kom till oss i lördags så passade han på att visa upp sig både för oss och för våra hästar, som spanade nyfiket på sin sida av staketet. Det var bara några meter mellan och de följde skådespelet noga.
Eller så var det så att de också var en del av uppvisningen. Jag tror att de visade upp sig för honom nästan lika mycket som han visade upp sig för dem.
Intressant att se att Aska och Brusali stod tillsammans i en  lite grupp och Finja samlade sina båda ungar hos sig några meter ifrån de andra.
Både Aska och Brusali visade rätt snart att de var brunstiga. Fast Finja sa åt henne att det kunde hon bara glömma...
Men Finja fick snart annat att tänka på med en leksugen son som stilade bra på sin sida. Hans rörelser var inte långt efter de hos grabben som han försökte imponera på. Fint att se!
 
Hela raden kom travande när SörFin gick längre upp, och ungstona kikade nyfiket på säkert avstånd bakom staketet. Så även om de flesta inte showade som SörFin så fanns det en del att se på den andra sidan vägen med.
De allra mest längtansfulla blickarna stod Aska för. Till slut klev hon upp på en bergknalle och kikade på snyggingen. Kolla blicken!
 
 
 
 
0 kommentarer