Blogg-gäster

Gästbloggare har vi haft här då och då, och det ska det bli fler gånger. Uppskattat, och oftast mycket läst och kommenterat. Ger bra perspektiv och nya tankar, så tack till er som hjälpt mig med detta så bra!
 
Och nu tänkte jag också testa en annan variant, nämligen blogg-gäster. Vill du vara med?
Vad är då blogg-gäster? Jo, jag kom att tänka på att jag ibland träffar er som läser bloggen, ibland välkända ansikten, ibland nya för mig. Jag vet att många är trogna läsare, och en del av er syns också i kommentarsfälten. Dags att inte bara komma hem till mig, utan också till er!
Jag tror att det är fler än jag som är nyfikna på att få veta lite mer om en del av er som läser bloggen. Alldeles frivilligt förstås, och jag hoppas att några tycker det låter kul!
 
Jag tänker mig ett inlägg, inte längre än de brukar (och helst kortare än de som jag ibland drar i väg i - svårt att skriva kort, men blir oftast bäst), och 1-5 bilder.
Bilderna måste du ha rätt att dela, dvs du får inte sno dem från någon fotograf. Att ange vem som tagit bilden är inget problem däremot, bara den är OK. De behöver inte vara superupplösta - det fungerar ok med vanliga mobilbilder i bloggen.
 
Och så vill jag att du berättar lite om dig själv. Du väljer vad du skriver, men en kort presentation är trevligt. Och så gärna lite om dina tankar, kanske vad du gillar mest i bloggen, hur du hittade hit eller något annat du vill dela.
Mejla mig, så ser jag med spänning fram emot vad som kommer in! Du når mig på kry snabel-a telia.com
 
Och sedan lägger vi ut i lite lagom takt. Kommer det många så kan det ta lite tid. Kommer det få så var det väl fler som ville läsa än skriva. Vi får se.
 
 
 
 
1 kommentar
Elin Berg

Roligt!!

Svar: Tack, jag hoppas många tar chansen och skriver. Kanske du med?
Stuteri Kry