Mitt turställe!

Jag tror minsann att veterinärkongressen är mitt turställe! Jag har varit med på årets digitala kongress, och både hunnit lyssna på flera intressanta föreläsningar och kolla runt lite i digitala montrar.
När jag besökte Agrias monter hade de en tävling om roliga bilder på djur. Jag tyckte temat var kul, och var glad att deltagarna skickade in bilder som visade situationer som var bra för djuren med (jag gillar inte en del "lustiga" bilder på djurens bekostnad eller med djur som inte mår bra). Jag lade in några bilder i chatten där, och uppfyllde också det andra kravet: att dela något positivt i en annan chatt.
En bra tanke; man mår bra själv när man delar med sig av snälla ord, så det kändes jättebra att bli påmind.
Förra lördagen, när jag hade dömt klart Halloweenutställningen, hade jag fått ett meddelande: Grattis du har vunnit!
Min bild på "zebran" Desolett hade vunnit! Vinsten var inträde på hundmässan My dog i Göteborg och övernattning på hotell där för två personer! Härligt!
 
Det var evigheter sedan jag var på hundutställning och hundmässa, men kanske dags att påminna sig om hur det går till så att Zizou kan få testa sedan. Och jag hoppas vi ska få en riktig lyxhelg och bara ha det bra!
Det hade vi verkligen förra gången jag vann en resa på veterinärkongressen. Det är många år sedan nu, och jag blev verkligen överraskad när jag just på språng hemåt efter bra dagar i Uppsala, fick meddelande om att jag vunnit resecheckar för 10.000 kr.
Den gången for hela familjen till Köpenhamn några dagar - en minnsvärd och bra utflykt (som dock slutade med magsjuka för de flesta), och vi hann med många roliga besök då. Alla bilder idag, utom den på fjordzebran, är från den resan, och förutom Köpenhamn så hann vi också besöka Pia och Ismo - ett fint minne!
Efter det har jag också vunnit lite småprylar, plus att jag för två år sedan vann en fribiljett till själva kongressen. Eftersom den varit digital i två år nu har jag kunnat spara denna vinst tills det blir "på riktigt", och nästa år hoppas jag kunna använda den.
Då kanske turen är slut, men kongressen i sig är både lärorik och en rolig mötesplats - det är ju därför man är där. Att den lett till fler roliga saker är bara en bonus.
 
 
0 kommentarer