3000 inlägg!

Just nu läser du inlägg nummer 3000 i bloggen! Det är till stor del tack vare alla er som läser, gillar och kommenterar som det har blivit så många.
Nästan svårt att förstå, och många olika ämnen har det blivit. Men förstås också en del samma, oftast med lite olika vinkling, men ibland mer lika än jag tänkt. Helt enkelt för att jag inte alltid minns själv.
Och då och då har exakt samma rubrik upprepats. Ibland med liknande text, ibland med något annat. Och aldrig med avsikt.
Men jag passar på att fira nummer 3000 med att utlysa en tävling: Vem hittar alla rubriker på blogginlägg som är dubblerade eller har funnits med flera än två gånger? Vilken rubrik har återkommit  flest gånger?
Skriv ner rubriken och de datum den publicerats och mejla till mig på kry-snabela-telia-punkt-com (inga bindestreck). Du har på dig till den 31 oktober och sedan korar jag en vinnare, som vinner en träfjordhäst. Bonus om du hittar alla rubriker som varit med två gånger eller fler.
Jag är också väldigt nyfiken på vilket som är ditt favoritinlägg av alla dessa 3000. Skriv och berätta vilket det är och varför du gillar det, så kommer jag samla en del favoriter och länka till dem som favorit i repris när det passar.
Eller skriv och berätta vilken typ av inlägg/tema du gillar bäst. Det blandas ju en hel del olika saker, och kanske är det blandningen som ger helheten för vissa. Men andra föredrar antagligen vissa typer.
Tack till alla er som inspirerar mig! Imorgon blir det 3001, och sedan får vi se hur långt jag orkar. Kanske är det förresten någon som är sugen på att bli blogg-gäst snart? Det var ju länge sedan nu!
En dag i taget, med detta som så mycket annat. Så får man se hur långt det räcker. Jag hade tyckte det hade låtit ouppnåeligt med 3000 om någon sagt det när jag började. Men det gick ju fort. Jag sätter dock inte speciella mål framåt nu heller.
Jag skriver så länge det känns bra. Och jag skriver ju inte varje dag, utan flera inlägg i taget lite då och då (flera gånger i veckan). Men minst ett varje dag har det varit sedan jag började, och lite då och då något extra (speciellt då jag kört julkalendrar har det oftast varit två per dag).
Om hästar, hundar, katter och om livet på landet. Plus en del annat som är aktuellt i mitt liv. Ja, som ni vet. Vardag och fest, träning och tävling och mycket mer. Kul att ni är med!
 
 
0 kommentarer