På väg att fasas ut?

 
Det låter som att käpphäststuteriet Cherryberry är på väg att fasas ut. Trendriktigt, framåt och bra har det varit och en hel del käpphästar har hittat nya hem. Men nu tar de riktiga hästarna allt mer tid och plats i Unnis liv, så käpphästarna får inte riktigt plats längre. Jag tror att julrean ännu pågår, och det finns flera kvar till salu. Och några blir kvar också. Alla kan man ju inte sälja. 
 
Det kanske verkar lite barnsligt med käpphästar, men det är allt annat än barnsligt skött. Jag är imponerad av vår yngsta entreprenör, som tretton år gammal har full koll på värdet av en bra hemsida, en personlig historia för var och en av de unika och helt handgjorda hästarna, och av hur viktigt det är att svara kunder snabbt. Ofta skickar hon också med en bonusprodukt  Senast såldes häst med grimma, och utan extra kostnad lade hon med ett grimskaft i paketet. 
 
Koll på käpphästar i sociala medier och nya kontakter har hon. Ja, det har verkligen varit utvecklande och det har varit så kul att följa allt detta. Visst har jag fått åka till posten och skicka paket ibland, och hjälpa till med att ta emot betalning. Men annars är jag bara åskådare. En imponeras och stolt sådan. Inte ens hemsidan behövde jag hjälpa till med. Plötsligt hade hon bara fixat den.
 
Nu flyttar åskådaren till ridhusläktaren. Eller kanske mera ridhusbotten, och får fixa hinder. Även här ser jag fram emot att få följa utvecklingen. och förstås att rida tillsammans också. Kanske är det ännu roligare att vara ponnymamma på riktigt, men käpphästarna har också gett oss mer än man kunde tro var möjligt. 
 
Brave på bilden ovan är såld, men det finns ännu några andra kvar till salu om du vill passa på innan de är slut.
 
1 kommentar
World by Tina

Helt fantastiskt. Jag jobbar på en teater som just nu sätter upp en föreställning inspirerad av fenomenet Hobby Horsing. Alltså jag hade ingen aning om hur stort och seriöst det är. Skitcoolt. Skådisarna har tillverkat sina egna käpphästar och övar nu dressyr och hopp för fullt=) Hopp och Hinder - premiär 6 februari i Uddevalla.

Svar: Ja, det är helt fantastiskt stort och har massor av möjligheter. Låter kul med er föreställning! Hoppas på succé!
Helena