Välkommen hem!

 
 
Igår kväll kom Hassle hem igen. Jag åkte med honom från premieringen i Mellerud, dit Eva-Lena och Margareta åkte och mötte upp. Han var i fin form och har haft det så bra. Och får beröm för hur härlig och lätthanterad han är. 
Det var mörkt och klockan nästan nio när vi till slut kom hem efter en lång dag. Zizou, som varit med mig hela dagen och fått massor med beröm för fin och trevlig hund, var ungefär lika trötta. Jag ångrade att jag inte tagit mig tid att strö och fodra innan jag for i lördags. 
Men när jag tände och klev in möttes jag av en välströdd box, äpplen och nyslaget gräs samt fylld vattenhink. Så det var bara att lasta ur och leda in Hassle. 
Han ropade till alla att han var hemma igen, och sedan verkade han nöjd med vad han såg. 
Han betäckte två ston hos Annelie innan han reste till Hajum. Där har han betäckt sex diplomston och två 39-poängare, så en meriterad skara. Vi hoppas alla ska föla fina föl nästa år (ett av de hos Annelie är inte dräktigt, men alla andra hoppas vi på). 
 
Hassle fick bo inne i natt, men idag ska han få komma ut och jag tror han känner sig hemma. Mer om premieringen, som var en riktigt trevlig tillställning, kommer en annan dag. 
0 kommentarer