En tradition?

En gång är ingen gång, två gånger är en vana... Och tre gånger är det en tradition då?
 
Ja, i så fall kan vi säga att Stuteri Krys julkalender är en tradition. Nu kör vi för tredje året i rad, en gåta per dag ända fram till jul! Imorgon kommer första ledtråden.
 
Redan idag presenterar jag mallen och reglerna. Mallen kan du skriva ut om du vill och fylla i, men det går bra med handskrivna egna lappar också. Mellanslag "finns inte", dvs om det finns flera ord i ett svar så skrivs de ihop - gäller både lodrät och vågrät. När du är klar med ditt svar mejlar du in det till mig på [email protected]
 
Jag vill ha ditt svar senast den 26 december, på annandagen, om du vill vara med och tävla. Observera att en av deltävlingarna handlar om att vara snabbast, men för de andra drar jag vinnare bland alla rätta svar. Sedan kommer det rätta svaret och presentation av vinnarna i mellandagarna.
 
Som vanligt är det flera olika deltävlingar, och du får gärna vara med i flera eller alla. I år är det följande deltävlingar:
A. Vad ska stå i den rosa lodräta raden? Här gäller det snabbast rätta svar vinner! Så mejla din gissning så fort du tror att du vet!
B. Alla rutor lösta och rätt ifyllda. Här drar jag en vinnare bland de som skickat in rätt svar senast den 26/12.
C. Vad förenar alla de 24 ledorden? Även här drar jag en vinnare bland er som gissar rätt.
D. Vem saknas och varför valde jag bort just denna? En riktig kluring som du också får filura på till den 26/12, och där du kanske behöver ha kommit på svaret på fråga 3 för att kunna lösa det! Eller så blir det lättare att lösa det hela om du vet vad detta svar ska vara. En vinnare dras av de rätta svaren.
 
Alla fyra deltävlingar har en Stuteri Kry-mugg som pris. En fin mugg som pryds av bild på Muska och Furubäcks Io. Så totalt fyra muggar i potten. Är du med? Imorgon börjar det!
0 kommentarer