Stuteri Krys julkalender!

 
Har du lust att testa dina kunskaper om Stuteri Kry, och få chansen att vinna en fin träfjordhäst? Vi har tre handgjorda trähästar i potten - du kanske vill vinna en av dem? De ser ut som de på bilden ovan. 
 
Häng då med på vår julkalender som kommer med en ny ledtråd varje dag 1-24 december. Det är tre deltävlingar:
Del1. Den som snabbast listar ut vad det ska stå i den rosa lodräta raden (mellanslagen får du själv gissa var de är i denna mening) vinner en av de fina hästarna. Vänta inte när du har svaret utan mejla direkt då!
Del 2. Den som lyckas fylla alla rutor med rätt text (även här saknas mellanslag, så till exempel blir det Ajkekry istället för Ajke Kry) vinner den andra hästen. Mejla ditt svar senast 26/12, så drar vi en vinnare bland rätta svar. Du kan skriva alla orden i ett mejl, eller skriva ut korsordet och fylla i, och sedan fota eller scanna ditt svar och skicka till oss.
Del 3. Och om någon kan ge en tillräckligt bra kommentar/förklaring till vad som avses om meningen som bildas så delar vi ut en tredje trähäst! Även här senast 26/12, och vår egen jury utser en vinnare.
 
Mejla ditt svar till oss på [email protected]. Första ledtråden kommer imorgon! Lycka till och mycket nöje! Och om du behöver lite hjälp att komma på svaret så kanske du kan hitta inspiration på vår hemsida www.stuterikry.se Här är ordflätan.
 
 
0 kommentarer