En hälsning betyder så mycket

Det var väl Posten som för länge sedan hade någon slogan i stil med "ett brev betyder så mycket". Idag får man ju mest bara räkningar i brevlådan, och en och annan tidning. Men hälsningar betyder fortfarande mycket, även när de är digitala.
När vi sa farväl till Denver lämnade Unni sitt mobilnummer. Hon hoppades få någon bild och rapport ibland. Redan första kvällen kom en bild där Denver betade med sin nya hästkompis. Nästa kväll kom ett foto på Denver i sin nya box med spetsade öron och kompisen bredvid på samma sätt.
 
Jag blev alldeles varm i mamma-hjärtat. Att just då, när saknaden var så stor, få ett par hälsningar, kändes väldigt bra. Viktigt för oss.
 
Och även när det inte är den allra mest älskade ponnyn man har sålt, utan "bara" en unghäst som kommit till sitt nya hem, så blir jag väldigt glad för rapporter. De senaste som flyttat är Ina och Iska, och då och då dyker det upp en bild på en unghäst som tränar något nytt. På bilden Ina nyligen.
 
 
När man inte längre ser dem varje dag blir man också medveten om hur fort de växer och utvecklas. För mig som uppfödare är det förstås jättespännande att följa dem och hur det går för dem. Men allra mest blir jag glad av att den nya ägaren tänker på mig och skickar en hälsning. Det betyder verkligen mycket.
0 kommentarer