Gillade din blogg

 
Jag fick en kommentar på bloggen. "Jag läste din blogg och gillade den väldigt mycket" stod det. Jag blir lika glad varenda gång för sådant. Kanske är det allra bäst när jag möter någon som säger det ansikte mot ansikte. Ni underbara läsare som t.ex. berättar att bloggen ingår i morgonrutinen. Det är väl sådana stunder som gör att jag fortsätter att skriva, dag efter dag.
 
Det här var inte en sådan vanlig kommentar. Det fortsatte med en fråga om att samarbeta. Först tänkte jag att det kan kvitta. Jag gör reklam för det jag vill, alldeles gratis. Och jag undrade om avsändaren gillade bloggen eller bara skrev så (varför är man så misstänksam?).
 
Men sedan blev jag nyfiken. Vad handlade det om? Och är det så här att vara influencer, på riktigt. Fast det förstod jag rätt snart. De där riktiga influerarna - de får nog bra betalt. De kan ju leva på sin blogg. Det har jag inga illusioner om att kunna.
 
Jag blev erbjuden en ryggsäck. Jag kunde välja bland en massa, och jag tyckte de var snygga, så jag bestämde mig för att testa. Få en ny erfarenhet, sälja reklam på bloggen. Jag kommer aldig smyga med sådant. Men om man är öppen med det så väljer förstås även du. Jag valde denna: https://gastonluga.com/se/praper-black-brown-163 Jag ser med spänning fram emot att den kommer @gastonluga
 
För den som är sugen så kan du få rabatt om du köper. Ange rabattkoden stuteri15, så får du 15 % rabatt.
 
Jag återkommer med ett omdöme när jag fått ryggsäcken. Visar hur den var hos mig och vad jag tyckte. Jag hoppas få ner min dator där och att den blir bra när man igen kan börja röra på sig lite mer. I år är det mest hemester som gäller. Och i och för sig är en ryggsäck bra när man ska in och göra några ärenden också. #anywherewithlg 
 
 
0 kommentarer