Ni är bäst!

Jag tänker det ofta, så nu skriver jag det också: Stort tack till all er som läser, gillar och kommenterar bloggen!
 
Jag är så glad och tacksam över alla kloka och vänliga kommentarer, frågor och svar på funderingar som ni delar med er av. Så gott som alltid i en god ton och med både respekt och nyfikenhet. Det känns så bra.
Och förstås är jag både glad och förvånad att ni är så många. Antalet trogna läsare har ökat hela tiden. Jag har förstått att många har bloggen som troget frukostsällskap. Andra läser andra tider.
Ibland hoppar besökssiffrorna upp mångfalt mot vanligt. Och enstaka gånger når det rekordhöjder. Runt 100.000 har det varit som mest för samma inlägg. 
Då och då skuttar det till oväntat i statistiken. Ibland är det ett inlägg som överraskar mig så. Iblnad visar det sig att någon delat ett gammalt inlägg som fått ny fart och hittar nya läsare. Ofta helt omöjligt för mig att se var det startade.
Jag får ofta feedback när jag möter läsare i verkligheten. Jag blir alltid glad, och oftast glömmer jag fråga vem personen är. Ibland vet, ibland har jag ingen aning.
 
Tack till såväl dig som syns, som du som bara läser och begrundar själv. Ni inspirerar mig alla till att fortsätta skriva, att dela min vardag och mina tankar och erfarenheter.
 
Idag lite blandade bilder på mig, de flesta tagna av Ella, och den där Ella är med är tagen av Pernilla Hägg. Är det någon som vågar gissa vilka hästarna är på bilderna?
0 kommentarer