Härlig SM-utställning

Stuteri Kry hade ännu en gång glädjen att vara huvudsponsor för SM-utställning. Detta var tredje gången som det var utställning i samband med SM, och deltagarantalet lite lägre än tidigare. Å andra sidan var det tolv starter i den nya handlerklassen, så det räckte bra ändå tillsammans med de 20 utställda hästarna. Och framför allt höll de genomgående hög kvalitet, ingen med mindre än 37 poäng och hela tolv som fick guld (minst 40 poäng).
Ett fint sätt att visa att exteriör och prestaton hänger ihop, tänker jag. Och också ett bra sätt att få fler hästar bedömda, som ett viktigt underlag i avelsarbetet. Aveln är ju grunden för att få hästar att tävla med (och att ha roligt med i vardagen). Så jag är glad att det var en så fantastiskt stor och entusiastisk publik som fick se välputsade och välvisade hästar av prima kvalitet. Jag bjuder på en massa bilder från en härlig dag. Ovan ses BIS Kronos på två bilder. Nedan ses först bästa sto Dazy och bästa valack Skogsgubben, och sedan en mix av bilder från dagen. Se och njut!
 
 
 
 
 
 
 
 
1 kommentar
Anonym

Varfö har du på senaste tiden mest bara skrivit om SM och visa häst? Saknar den vanliga bloggen med bilder på era hästar och vad som händer på gården.

Svar: Bloggen blir ju oftast det som är aktuellt, och det var ju SM nyss. Det kommer säkert vanliga dagar snart. Eller lite blandat, kanske.
Helena