Debut på dressyrbanan

 
Unni och Mercedes gjorde debut på dressyrbanan i lördags. De red lätt B:1 opch det var pay and ride, så de tävlade mot sig själv.
 
Alla mål man rimligen kan ha i debuten uppfylldes. De genomförde hela programmet och gjorde alla saker på i stort sett rätt ställe, inga grova missar någon stans. Prydligt och hela programmet kunde de. Bra gjort, tycker jag!
 
Unni var sådär halvnöjd. Framridningen blev lite för lång, delvis kanske på grund av planeringen, delvis för att det blev en liten prisutdelning precis före. Mercedes blev både lite seg och lite spänd, och kanske ännu lite segare för det.
 
Men de fick 59 %, och det är mer än godkänt, tycker jag. Såklart inte det bästa de kan tillsammans, men det är en sak att få till allt på träning och en helt annan sak att rida ett helt program. Då är både häst och ryttare inte riktigt som vanligt och så ska man få till allt på order. Bara att få till det alls är en jättebra start.
 
Sedan tycker ju jag att de är så himla fina tillsammans. Ett vackert ekipage helt enkelt. Jag är ju partisk, men det kan jag väl få tycka ;-) Bilderna är från vårt träningsläger för en månad sedan.
1 kommentar
Anna O

Nog är de ett vackert ekipage, både i form och färg och uttryck!

Svar: Tack, kul att du också ser samma sak (då är jag inte bara partisk)!
Stuteri Kry