Härlig hemester

Årets semester går mot sitt slut. Jag har några dagar kvar att ta ut, men den långa sommarledigheten är snart slut. Precis som för de flesta blev det i år en hemester. Och det har varit bra.
Nu brukar vi vara mycket hemma på sommaren alla år. Vi lever ju vår sommardröm året om. Mitt i vacker natur och med hästarna och allt annat runt omkring. I år blev det extra mycket av sådant. Som vanligt fick vi inte gjort alls allt vi hade tänkt fixa. Men en del. Och vi har hunnit rida, njuta av sommaren och livet här.
När jag tänker tillbaka så är det frågan om jag inte är allra gladast för de digitala träningsmöjligheterna, som har gjort att denna sommar har gett mig extra ridinspiration. Det är i vart fall något som skiljer denna sommar från många tidigare.
 
Några små utflykter har vi också gjort. En tur till Östergötland, som ledde till köp av traktorn. Den har vi redan jobbat en del med. Vi åkte också till Skams gata i Ydre, och fick en riktigt fin promenad där.
Och så en sväng till Skåne, som väl måste räknas som hemester för mig som kommer därifrån. Hallandsåsen och Hovs hallar är inga nya mål för mig, men det var som vanligt värt ett besök. Jag avslutar med fler bilder därifrån i slutet av inlägget.
Oväntat vackert var en liten stig längs med ån i Munka Ljungby. Vi stannade till där, strövade över kyrkogården och kom plötsligt ner till en naturstig i lövskogen. En oas som jag inte kände till innan.
Därifrån fortsatte vi till besök hos fjordhästarna hos Lars-Göran Linde. Alltid roligt att se andras hästar och prata om avel, drömmar och planer.
Senare samma dag provade vi även att köra gocart, som ingen av oss gjort. Inga bilder från då, för alla körde, och dessutom regnet sedan. Jag verkar inte riktigt förstå fartens tjusning, och tyckte att det var som att köra bil, fast tyngre och bullrigare.... Men kul att ha testat.
 
 
 
 
 
 
 
 
0 kommentarer