Testat: trådlösa hörlurar: Sudio nio

Nu är det dags för ett reklam/sponsorinlägg igen. Hoppa över om du inte vill läsa, eller läs och kolla in rabatterbjudande och vad jag tycker om de trådlösa lurarna som jag har testat! Jag kan väl redan nu avslöja att jag blev positivt överraskad.
 
Jag har testat ett par helt nya hörlurar från Sudio (www.sudio.se). Vi kom fram till att eftersom jag främst vill använda dem när jag pratar i telefon utomhus, t.ex. då jag jobbar i stallet eller när jag rider digital träning, så skulle det vara en modell som klarar fukt bra. Trådlösa skulle de självklart vara. Hittills har jag ridit med headset med sladd, och det är trassligt. Den som sett mig med nål och tråd förstår vad jag menar... Varje gång jag fiskar upp ett sådant headset ur fickan så får jag trassla en bra stund....
 
Samtidigt är det ju viktigt att de funkar bra. Glapp orkar man inte med när man tar en digital lektion med tränaren i lurarna. Min kontaktperson rekommenderade Sudio Nio efter att jag berättat hur jag använder dem, och de kom i ett smidigt paket. Bruksanvisningen brukar jag sällan orka öppna, men denna var skriven med tydliga bilder - perfekt och lättbegriplig! Och lurarna kopplade upp mot telefonen direkt, utan annan insats än att starta Bluetooth.
De finns i flera färger, och jag valde sand, som jag tyckte lät som det passade bra till mina sandfärgade hästar och mig. Jag tycker de är snygga så, men det finns alternativ för den som vill ha annat.
 
Så jag är nöjd och glad att jag fick prova. Jag hade innan inte hittat trådlösa lurar som jag varit nöjd med, mest på grund av glapp eller att de varit obekväma. Men med dessa får man med fyra olika sorters silikonöverdrag så att form och storlek kan anpassas, och för mig blev det bra då. Och ljudet och kontakten har som sagt varit ovanligt bra, både för mig och den jag pratat med, jämfört med tidigare erfarenhet.
 
Om du också vill köpa från Sudio (dessa lurar eller något annat) så får du 15 % rabatt på hela sortimentet om du anger rabattkoden HEkry15. Kampanjen gäller 18/1-14/2, och är alltså ett tillfälle att köpa något till Alla hjärtans dag, till någon du gillar eller kanske till dig själv. Vid köp under denna period får du en presentpåse. Men annars gäller koden för 15 % rabatt (utan presentpåse)i 90 dagar. Om du registrerar dig på Sudio Sphere så har garanti i hela tre år.
 
 

 

1 kommentar
Johan

Har också Sudio hörlurar som jag är väldigt nöjd med! Passformen har tidigare varit ett problem för mig men med dessa silikonöverdrag blev till och med jag nöjd!

MVH Johan

Svar: Kul att höra! Mina silikonöverdrag blev lite slappa med tiden. Funderar på hur länge de kan hålla.
Stuteri Kry