Typ helt perfekt

Det är så roligt att få hälsningar från våra uppfödningar. Väldigt många får vi hälsningar från då och då, och en del ser vi även på Facebook och andra ställen.
 
Vissa finns i närheten, men det är ändå roligt med en hälsning från en tävling eller träning. Till de som verkligen värmer uppfödarhjärtar hör Indor Kry. "Han är typ helt perfekt" uttalar hans unga ryttare efter en hopprunda på pay and jump där någon bom föll på vägen.
 
Det hade blivit lite fel galopp och ganska lite dålig väg, och det var ju förresten lika bra att en bom föll i grunden, för hur skulle man ens orka omhoppningsbanan. Indor var i vart fall typ helt perfekt, och jag tror faktiskt att det är alldeles sant. En snäll och bussig kompis, som man kan ha kul med och lära sig massor av. Faktiskt tror jag att inställningen om att han är typ perfekt kan leda långt och till rundor som på sikt kanske är ännu mer perfekta. Att ha roligt under tiden och älska sin häst är helt klart det viktigaste.
 
Från en sådan hopprunda med Indor kom även en hälsning från Henja, som också hade varit med och hade hoppat två felfria rundor med sin unga ryttare - så roligt att höra! Helsyster med Hangvar, som jag förstås hör av rätt ofta, är hon.
 
Indors stallkamrat Hejde tränar mest dressyr och har gått lätt B pay and ride med bra resultat. Honom möter vi ibland på träningar, och både han och Indor har ju varit här och tränat WE i vår.
Indors mamma Desolett såldes ihop med sista fölet Fägre, och även från dem kommer hälsningar. Snälla Desolett är älskad i verksamheten och njuter av långa stunder av rykt och mys - bra både för henne och för de som borstar. Fägre har hunnit bli kastrerad och fick en infektion, men verkar nu vara bra, och är även han en genomsnäll häst. Så här mysigt bor de!
 
 
Ala är halvsyster med Desolett och har nyligen fått ett föl, en fin hingstunge e. Solfin. Roligt att följa på bild! Ala är väl förresten också typ helt perfekt, om man får tro hennes matte. Hon väljer lite andra ord än Idun, men jag tror kärleken och känslan är lika.
 
Det är förstås roligt att höra av även de som vi inte har fött upp. Mercedes som flyttade efter sommaren verkar ha kommit till alldeles rätt hem och är mycket älskad och uppskattad. Vi har fått rapporter både av de som äger henne nu och av de som vi köpte Mercedes av, och jag blir så glad att höra att det blev så rätt!
 
 
Ja, det finns säkert mer att berätta. Men jag stannar här för idag, och tackar alla er som hör av er!
0 kommentarer