Till hingsten på pingsten

Missade du förra helgens släpp av ston med Hassle? Om du vill komma med ditt sto till honom planerar vi nästa släpp till i pingst, preliminärt.
Hittills har vi ett sto anmält. Hon kommer redan på fredagen, men vi har pratat om att släppa ihop lördag förmiddag, ifall det är fler som vill komma. Om du hellre vill släppa annan dag så hör av dig. Vi försöker pussla ihop så bra vi kan. Det underlättar för alla om man minimerar antal tillfällen som det kommer nya. Det blir helt enkelt lugnast för alla hästar då. Både de som redan är här och de som kommer nya.
Vi kan även låta publik komma den är gången också. Men det förutsätter ju att det finns något att se. Det vet vi inte än. Och att vi vet när de kommer.
Eller ja, det är ju alltid fint att se en flock fjordhästar. Även när de mest betar och tar det lugnt.
Hör av dig om du vill komma! Hassle hälsar att han hinner med några snyggingar till. Och det är inte säkert att vi kommer ta emot besökande ston nästa år, så ta chansen nu.
Vi har inte riktigt bestämt oss, men tankarna går mot att antingen inte ha hingst alls då, eller att bara ha för egna. Det är kul med en flock besökande ston, men också ansvarsfullt och arbetskrävande. Så vi klurar vidare. men i år vi igång och det fungerar fint!
 Bilderna är från släppet i söndags.
0 kommentarer