Snygga Sudio-högtalare


Vid flera tillfällen har jag fått testa
olika produkter från Sudio. För ungefär ett halvår sedan fick jag prova Sudio E2 (https://stuterikry.blogg.se/2022/may/nya-fina-lurar.html), och de har med tiden blivit riktiga favoriter som jag använder så gott som dagligen.
 
De gamla Sudio nio, som var de första som jag fick chansen att testa och visa upp på bloggen, gillar jag också riktigt bra fortfarande.
 
När jag fick frågan om nytt samarbete valde jag att testa en högtalare. Jag har länge saknat en som kan passa såväl i sadelkammaren när man putsar som om jag vill ha musik någon gång när jag rider. Drömma om kür är ju en början...
De kom kvickt, och det var hur enkelt som helst att komma igång. Ladda först, Bluetooth aktivt på telefonen, trycka in om-knappen på högtalaren och sedan var det bara att starta musiken i telefonen. Bra ljud och bra kraft!
 
Om du också är sugen på någon produkt från Sudio så finns det just nu chans att handla med rabatt. Från idag och till 13 november pågår Singles Day kanpanj med 25 % rabatt på allt på deras hemsida (du behöver ingen kod av mig). Och mellan 8 och 9 november finns det extra bra rabatt på lurarna Sudio T2. De två dygnen får du 35 % rabatt på just den produkten.
 
Det går att beställa med rabatt även till länder utanför Sverige. Du kan läsa mer på sudio.com
 
Under hela november är tiden för fria returer förlängd till 60 dagar.
 
Jag hade tänkt testa högtalaren både när jag rider och när jag sitter och putsar i sadelkammaren, men livet har inte riktigt gett utrymme för det. Jag har "bara" lyssnat på musik hemma i köket. Men det har gett mycket bättre känsla än bara direkt från telefonen. Och det andra finns ju kvar att se fram emot längre fram. Och kanske ska drömmen om kür få leva vidare.

 
0 kommentarer