Nya fina lurar!

Jag har igen fått chansen att testa Sudios nya trådlösa hörlurar. Precis som tidigare innebär mitt test att du får chansen att handla med rabatt (mer om det nedan).
Första gången jag testade var det Sudio nio som jag fick prova. Dem gillade jag direkt. För mig som är expert på att få sladdar att trassla ihop sig var de en dröm. https://stuterikry.blogg.se/2021/january/testat-tradlosa-horlurar.html
 
Jag använder dem fortfarande nästan dagligen. De sitter bra i mina öron, håller laddningen länge och ljudet är OK också. Till och med att rida digitala träningar funkar jättebra med dem.
 
Lite senare fick jag prova även Sudio tolv. Snygga rosa valde jag den gången. Kan säkert vara bra för många, men passade inte mina öron. Utomhus tappar jag dem för lätt. Det skrev jag också: Jag har dem inne som reserv, men oftast ligger de på hyllan.
 
Den nya modellen heter Sudio E2, och jag valde färgen Electric grey med en snygg rosa kontrast. Andra varianter finns förstås också. Jag fick dem i förra veckan tillsammans med en smidig trådlös laddningsplatta. Alltid lika spännande att packa upp!
Och nu har jag testat dem några dagar. De sitter bra, de är snygga och framför allt är ljudet väldigt bra! Naturligt och lite mjukare än jag upplevt innan. Jag ringde upp Ella och testade. Hon tyckte det lät bättre för henne också.
 
De var lika smidiga att komma igång med som de tidigare. Enkel och tydlig beskrivning, men den behövs inte. De kopplar upp lätt och fort, och sedan är man igång.
Det är för tidigt att säga om Sudio E2 blir lika stora favoriter hos mig som Sudio nio, för vanans makt är stor. Men de ligger bra till, inte minst när jag lyssnar på musik. Jag sprang runt i blåsten i torsdags och de klarade det bruset över förväntan bra. Hästarna hade fått lite hö så de lyfte inte ens på huvudet och tittade. Jag trivs bara bättre och bättre med dem, och de sitter bra.
Om du vill köpa nya hörlurar så kan du använda Sudio rabattkoden stuterikry när du beställer hos www.sudio.se . Du får 15 % rabatt under resten av maj månad. Om du köper Sudio E2 så får du dessutom en gratis trådlös laddningsplatta, och det erbjudandet gäller samma tid, alltså till 31 maj.
 
0 kommentarer