Tjugofem år och sex år

I julkalendern konstaterade vi nyligen att Stuteri Kry haft 25-årsjubileum under 2020. Det blev ju inte så mycket till firande av det, som sagt.
Och inte blir det någon stor fest av att bloggen igår fyllde 6 år. Att det skulle bli så många läsare och så många inlägg anade jag inte då, när jag började. Under julledigheten bestämde jag mig för att testa, och gick ut med ett inlägg om dagen. Och sedan har det fortsatt så, plus något extra ibland.
Så det är över 2300 inlägg nu. Några har fått samma titel, vilket jag då inte uppmärksammat förrän för sent... Och i det här fallet handlar det om samma häst, men en ny händelse. Ja, ni börjar bli vana att hon överträffar mina förväntningar, min fina Aska:
https://stuterikry.blogg.se/2018/september/nyper-mig-i-armen.html
https://stuterikry.blogg.se/2019/july/nyper-mig-i-armen.html
Och några har nästan samma titel, som dessa, där ju valet vaerkligen var motiverat andra gången, tio månader efter det första:
https://stuterikry.blogg.se/2020/january/vi-ska-fa-finbesok.html
https://stuterikry.blogg.se/2020/october/planerar-for-fin-besok.html
Jag delar också ett par av de allra första inläggen:
Detta handlar om Haldol som inte var helt nöjd med att ha boxvila som konvalescent, och som sedan läkte och blev bra:
https://stuterikry.blogg.se/2015/january/envisa-fjordingar-eller.html
Och detta handlar om Dalacin, som jag skrev om i julkalendern som vår första uppfödning med Kry-suffix, och hur hon hade det i Finland: https://stuterikry.blogg.se/2015/january/vi-fick-en-halsning-fran-finland.html 
Jag ser ju vad som blir mest läst och kommenterat. Och jag skriver efter vad som känns rätt och aktuellt, och kopplar till min vardag. Men ändå är jag nyfiken på vad du gillar bäst och vad du hoppas på inför 2021. Jag lovar inte att jag kan uppfylla allt, men du är välkommen att önska och kommentera.
 
5 kommentarer
Lotta Johansson

Det är så mysigt att få följa din blogg. Till en början handlade det om att just fjordhästen som ras har vunnit min kärlek, och att mannen i mitt liv, var/är just en trygg, charmig, rolig och stabil fjordhäst med stort hjärta... Men din blogg är så mycket mer! Den har en blandning som är helt unik. Det finns bloggar som utgår från ditt kunnande som veterinär, och andra som utgår från ditt hjärta. Det är glädje och sorg, lycka och besvikelse och det berör. Så min önskan är nog egentligen bara att du ska fortsätta som du gör, det är så bra! Jag lovar att fortsätta läsa, skratta och gråta och fortsätta bli imponerad av både dig och dina fina! <3

Svar: Men åh, så fint skrivet! Tack för de orden - de gick rakt in i hjärtat!
Stuteri Kry

Moa N

Jag får hålla med Lotta, hon skrev så träffsäkert. Blandingen av inlägg är fantastisk, att få läsa om träningar och unghästar och avel och veterinära funderingar är så kul!

Svar: Stort tack för det! Känns ju fantastiskt bra att det funkar att bara dela med sig av vardagen och det som kopplar till den. Roligt att ni vill hänga med på resan.
Stuteri Kry

Josefin

Jag kan bara hålla med ovanstående! :D
Är ju inte ens en "häst-tjej", men det är så roligt att läsa ändå! Hur det går framåt för Aska, och hur flocken i övrigt gör. Avel är ju intressant, och all fakta om olika saker är och intressant! Det är så roligt att lära sig mer, även om jag kanske inte har nån nytta av det!

God fortsättning! :D

Svar: Tack detsamma! Och vilken härlig och bra inställning - jag har så fina läsare!
Stuteri Kry

Lisa

Dina inlägg om avelstoet, fölning och sjuka föl har varit otroligt rörande och informativa! Samma de gånger du har skrivit om det svåra i avlivning på ett så bra och tydligt sätt, det gör det stora skrämmande mer greppbart tror jag :)

Svar: Tack, vad roligt att du tycker det. Jobbigt att skriva, men viktigt att dela med sig av både med- och motgång.
Stuteri Kry

Lisa

Dina inlägg om avelstoet, fölning och sjuka föl har varit otroligt rörande och informativa! Samma de gånger du har skrivit om det svåra i avlivning på ett så bra och tydligt sätt, det gör det stora skrämmande mer greppbart tror jag :)

Svar: Tack, om det hjälper en enda när de står i en sådan situation, så är jag glad!
Stuteri Kry