Fler höjdpunkter från Friends

 
Jag har redan skrivit om flera höjdpunkter på Friends. Young handler Trophy och Årets kallblod var riktigt roligt och två av de saker vi sett fram emot. Att träffa vänner och få nya intryck är förstås också kul. Unni hittade en önskad Mulle-bok på mässan. Annars var det mest rätt jobbigt att kolla där. Bästa delen är stallbacken med rashästarna. Lite lugnare och inte evighetsmycket av samma prylar.
 
En annan trevlig upplevelse var fredagskvällens show. Det var den enda jag hade biljetter till, men den bjöd en fin mix. Jag saknade kanske lite dressyr, men annars var jag fullt nöjd. Fyrspann i full fart och med imponerande precision, spännande hoppklasser och fina uppvisningar, där jag gladdes extra åt att det blivit en tradition med fjordingarna, som bara får fler och fler uppgifter och löser allt så bra. Avslutningen med Högvaktens tapto är också bara underbar.
 
Men ändå; bäst var Pignon med alla sina hästar. Imponerande är bara förnamnet. Man blir både inspirerad och uppgiven på en gång. Hur gör han? Mjukt fint och fantastiskt. Jag ska minnas det länge.
 
 
 
 
1 kommentar
Amanda Jona [SPONTAN]

Lät som en riktigt bra upplevelse! :)

Svar: Tack, visst var det! Helt slut efteråt, men det hör kanske till. Bilderna är bara skruttiga mobilbilder, men minnena är fina!
stuterikry.blogg.se