Ett annat sätt att ha häst

 
Efter ett år utan tillgång till egen häst, annat än vid besök hemma, kände Ella att det var dags att ändra på det. Så när hon tänkt igenom det hela och fixat stallplats, så blev det Finja som fick följa med till Uppsala. Eller rättare sagt; som jag fick köra hela vägen dit i söndags. 
 
Finja är dräktig så efter denna termin får hon komma hem igen. Planen är att Nye då flyttar till Uppsala efter nyår. Då är han fyraåring och redo för lite mera ridning. I höst får han växa och begrunda det han lärt hittills. Också viktigt för en unghäst. 
 
Sedan får vi se om det är en brun dressyrhäst eller en black urhäst som blir valet för fortsättningen. Det finns det ännu gott om tid att tänka på. Jag hoppas Finja ska trivas med sitt annorlunda liv i höst, och att hon och Ella ska få fina dagar ihop. Det är nyttigt att prova på att stå i ett inackorderings stall med många andra, och jag hoppas de får kul båda två. Ella har valt med omsorg. Det blev inte lösdrift, men väl ett stall med fri tillgång till halm i boxarna, och lång tid i hyfsat stora hagar, där Finja också ska få sällskap så snart hon landat in lite. Så vi tror och hoppas hon ska trivas. 
 
0 kommentarer