Välkommen Denver!

Vi har fått förtroendet att låna en riktig läromästare till Unni. Han heter Denver och är en 21-årig ridponny från Nederländerna, och han är 146 cm hög.
 
Vi har sett Denver hos hans ägare under många år. Han är en ponny som tävlat mest hoppning, men också dressyr och bruksridning. Han är snäll och trygg, och en genomsnäll ponny. Mer än en gång har vi sagt att det är så roligt att se en familj som har förstånd att köpa en snäll och trevlig ponny till dottern. Inte någon som är het och svår, men en rörlig och duktig ponny som man kan lära sig på och ha roligt med. Inte trodde vi att han skulle komma till oss.
 
Men en dag fick vi frågan om vi ville bli hans fodervärdar. Tilda går på ridgymnasium på Flyinge och behöver nya utmaningar i ridningen. Så gamle Denver blev kvar hemma. Spänsten och arbetslusten är kvar trots 21 år på nacken, så att bli pensionär var för tidigt. Lika snäll på uteritt som på banan, och mysig i stallet.
 
När Unni hade provat var leendet stort. Redan andra ridpasset galopperade de. Och fast han rör sig stort och väldigt mycket annorlunda än Rena så kom ingen tvekan. Så vi tackade ja, och ska försöka ta väl hand om guldklimpen. Jag förstår att han är saknad, men vi hoppas få se Tilda och hennes familj här då och då. Det tror jag att Denver också uppskattar.
 
 
 
 
 
 
 
 
0 kommentarer