Lycka till Opal!

Igår vinkade vi av Opal efter en knapp månad hos oss. Nu håller vi tummarna för att allt ska gå bra med dräktigheten, och att hon ska få ett fint föl nästa vår. Om den får alla de egenskaper som Ewa och jag har valt ut enligt önskelistan så blir den helt fantastisk. Om den "bara" får en del av detta så ska det nog ändå kunna bli en bra häst. Men det är en lång väntan på ett föl, och mycket kan hända under vägen.
Det kunde inte ha börjat smidigare. Opal har skött sig utmärkt här, och fungerat fint i flocken. Hon kom i brunst som väntat, och hon tog sig direkt. Då är det tacksamt att vara hingsthållare. Och allra roligast är det förstås när man får rapport om ett piggt och friskt föl - jag hoppas redan på det.
 
Snart ska vi kolla Finja, och kolla om Muska. Sedan har vi inte fler ston inbokade, så Io hälsar att det gärna får komma någon mer nu när flocken reducerats. Hör av dig om du är intresserad. Vi kan erbjuda en A-premierad hingst med många fördelar såsom bra rörelser (inte minst i galopp), vackert huvud, rejäla ben och precis lagom framåtanda. Och dessutom god fertilitet. Som extra bonus har han en underbar färg och kan även ge musblackt. Det finns många bilder på Io i tidigare inlägg, men dagens bilder får bli på Opal.
 
 
 
 
0 kommentarer