VÅR ponny!

Vi har fått förtroendet att köpa Denver, som vi haft på foder i ungefär ett halvår. Vi tycker om den snälla och trevliga ponnyn, och han verkar trivas hos oss och i flocken, så vi blev glada för frågan.
 
Vi förstår att det var ett svårt beslut att sälja. Sälja sin första ponny, och en väldigt fin och trevlig ponny som betytt mycket. Det känns förstås.
 
Samtidigt är det ju också en fin känsla att veta att nu är han vår. I praktiken kanske nästan ingen skillnad. Men det är ändå något särskilt att få säga att "Han är min ponny!"
 
Han är gammal, snart 22 år, men vi hoppas få ha glädje av denna duktiga läromästare i flera år. Planen är att han stannar hos oss så länge som han mår bra. Det hoppas vi ska vara länge.
 
 
5 kommentarer
Anonym

Ska bli kul att följa Unni o Denver,se alla fina bilder:-)
Lycka till Unni och ha mycket roligt med Denver<3
Marie

Svar: Tack! Det dröjer nog inte förrän de dyker upp i bloggen igen.
Helena

Jenny Eriksson

Vilken fin liten herre! :D

Svar: Det är en fin ponny med ett riktigt bra temperament - allra viktigast!
Helena

Jannike Hempel

Fin han e. 😍

Svar: Tack! Det är han.
Helena

Josefin

Men åh vad kul, han ser superfin ut :)

Svar: Ja, och skönt att vi redan känner honom.
Helena

AyumuSWE

Vilken fin herre. Syns inte alls att han är 22 år och kommer nog finnas länge till (håller tummarna på det.) Grattis till köpet också. :)

Svar: Tack! Ja, han är fin för åldern. Tänderna är nog det vi oroar oss mest för, men vi hoppas att de håller ännu flera år. Annars spänstig och fin. Och en riktig läromästare.
Helena