Dressyrträning

När underlaget inte funkar att hoppa på - ja, då kan även hoppryttaren träna dressyr. Unni har passat på att träna lösgörande arbete och att få en mjuk och lydig häst, som ju är bra även vid hoppning, när ridbanan mest varit is och gegga. De har kämpat på flitigt, och det gör skillnad.
 
De fick också bra hjälp av Tilda, som ju känner Denver utan och innan, och som var snäll och kom hit och red igenom honom. Sedan fick Unni ta över och lyckades hålla en riktigt fin och smidig form. Skönt att få känna vad det är man letar efter, och sedan jobba vidare själv.
Vi har också haft förmånen att träna för Inger Axelsson, som kommit till Björnklo ett par dagar. Hon har en enastående förmåga att se allt, och att vara lika engagerad i varje elev. Varierade övningar, som passar precis det ekipaget - det är så kul att se lektionerna, och förstås ännu bättre att rida med. Så vi åkte hem inspirerade och nöjda, även om Unni säger att hon ser fram emot nästa hopplektion :-)
 
De allra finaste bilderna på Denver på tygeln fick jag inte med, men jag tycker ändå att det är ett fint ekipage (och som alltså kan lite mer).
 
 
 
 
 
0 kommentarer