Överöst med beröm


Det är alltid roligt att ta med Hangvar 
ut på tävling. Allra mest för att han tycker det är kul att komma ut och alltid kliver på lastbilen med spetsade öron, och för att han är så otroligt snäll och bra att ha med sig. Han gnäggar aldrig en gång, och uppför sig exemplariskt. Tror att många missar att de rider ihop med en hingst.
 
Och så är det så fint att prata med alla de människor som uttrycker hur fin de de tycker att han är. Klart att man blir glad för berömmet. Det känns som att Hangvar också suger i sig.
 
I Ölmstad förra helgen kom en medtävlande fram och berömde honom efter ritten. Hon tyckte att han hade en härlig galopp, i uppförsbacke och otroligt balanserad, och även en väldigra bra exteriör - snygg och funktionell. "Jag ser ju att hela han är harmonisk" sa hon.
 
Domaren gav honom också gott omdöme, och det stod "Häst med god lydnad och lyhördhet, även fin/god balans i galopp."
 
Han fick åttor för takt, balans och gångarter, och även för korrektheten i uppvisningen - det känns fint. 7,5 för lösgjordhet och 7 för framåtbjudning. Och en massa åttor för olika moment.
 
Härligt att läsa, och underbart att träffa trevliga människor som säger så fina saker. Då är det roligt att vara ute på tävling!
Dagens bilder visar hela teknikbanan från tävlingen i Ölmstad. 
 
 Tack också för alla grattis efter inlägget om den tävlingen! Här i Norge träffade jag Unni S som utbildade och ägde Hangvar i Norge. "One of a kind" sammanfattade hon. Kan bara hålla med. 
 
 
 
 
 
 
 
1 kommentar
Anna O

Han är ju verkligen one of a kind, för utöver de kvaliteter han har som ridhäst så har han inte bara utrustats med utstrålning rent allmänt men också med den fantastiska färgen. Svart hos en icke-fjording och musblack hos en fjording är det något alldeles speciellt med, och det tror jag att det är många som tycker.

Det är fint att ni köpt tillbaka honom. Och grattis förstås!

Svar: Tack! 💕
stuterikry.blogg.se